به گزارش خبرگزاري مهر، دکتر محمد هادی ایمانیه افزود: فضای فیزیکی بیمارستان شوشتری بدلیل قدمت بسیار فرسوده بود و بر خلاف بازسازی هایی که در دوره های زمانی مختلف در این مرکز انجام شده دیگرپاسخگوی ارائه خدمات مناسب به مردم نبود وبنابراین نیاز به بازسازی به طور کامل ضرورت داشت.
وی اظهار داشت: بر این اساس مقرر شده که با تخریب ساختمان فعلی، ساختمان جدید بیمارستان به طور کامل و با در نظر گرفتن استانداردهای روز دنیا احداث شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: در احداث ساختمان جدید بیمارستان خیرین و اوقاف با دانشگاه علوم پزشکی شیراز همکاری می کنند تا یک بیمارستان مدرن ویژه زنان و زایمان در منطقه محروم شهر برای ارائه بهترین خدمات به مردم احداث شود.
وی گفت: کلنگ احداث ساختمان جدید بیمارستان شوشتری در ابتدای خرداد ماه امسال به زمین زده می شود و تمامی کارکنان این بیمارستان اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و خدماتی به صورت موقت مامور به خدمت در سایر بیمارستانهای شیراز می شوند و با اتمام ساختمان جدید بیمارستان به محل کار خود باز می گردند.
دکتر ایمانیه افزود: خدمات بیماران زنان و زایمان تا احداث بیمارستان مدرن و یژه زنان و زایمان شوشتری، در بخشهای بیمارستان حضرت زینب ( س) و حافظ ارائه می شود.
وی تصریح کرد: بیمارستان حضرت زینب (س) نیز در منطقه محروم شیراز به عنوان نخستین بیمارستان ویژه بانوان به بیماران زن در تخصصهای مختلف ارائه خدمت می کند که با احداث بیمارستان مدرن ویژه زنان و زایمان شوشتری، امکان دیگری برای ارایه خدمات به روز و استاندارد به بانوان در حیطه زنان و زایمان فراهم می شود.
برگزاري همایش کشوری مرکز تحقیقات آلرژی
همایش کشوری دو روزه مرکز تحقیقات آلرژی با همکاری معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار كرد.
دبیر علمی همایش مرکز تحقیقات آلرژی گفت: این همایش در زمینه بیماریهای آسم و بیمارانی که با عفونت های مکرر مراجعه می کنند است.
دکتر سهیلا آل یاسین افزود: آخرین سه شنبه ماه may روز جهانی آسم است و در سراسر دنیا دراین روز به این بیماری مهم که شایعترین بیماری مزمن در دنیاست پرداخته می شود.
وی بیان کرد: این بیماری علاوه بر بزرگسالان ، کودکان را نیز درگیر می کند و باعث مشکلات تنفسی و منجر به غیبتهای از محل کار و مدرسه می شود.
دکتر آل یاسین گفت: پیشرفتهای زیادی در زمینه پیشگیری و درمان بیماری آسم انجام شده به نحوی که این بیماری که در سالهای گذشته در حال افزایش بود در یک حالت ثابت باقی مانده است.
وی اظهار داشت: محورهای اساسی همایش آشنا شدن با بیماری آسم و تشخیص آن، درمانهای حمله و بیماری آسم ، و نحوه کارکرد با وسایلی که در درمان آسم کار برد دارند است و موضوع بحث گروه دیگری از بیماران هستند که به دلیل عفونتهای مکرر مراجعه می کنند.
دبیر علمی همایش مرکز تحقیقات آلرژی افزود: از آنجا که گاهي این بیماریهای نقص ایمنی با آلرژیها اشتباه می شوند و درصورت عدم تشخیص می تواند باعث مشکلات عمده و مرگ و میر در کود کان شود درهمایش به این بیماریها پرداخته می شود که توسط اساتید مدعو از تهران و اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مورد بحث می شود.
وی گفت: پیشرفتهای زیادی در تشخیص این بیماریها بخصوص در آزمایشات تشخیصی ژنتیکی انجام شده است و همزمان با انجام درمانهای جدید تر مانند پیوند مغز استخوان یا سلولهای بنیادی به این بیماران کمک زیادی می شود.
نظر شما